Добро пожаловать
Вход

EDISI REVIEW KFC DOUBLE DOWN + CHOC WAFFLE STICK KFC #DOUBLEDOWN #KFC #REVIEWMALAYSIA

Спасибо! Поделитесь с друзьями!

URL

Вам не понравилось видео. Спасибо за то что поделились своим мнением!

К сожалению, только зарегистрированные пользователи могут создавать списки воспроизведения.
URL


Добавлено от Admin В Обзоры Huawei
34 Просмотры

Описание

Hai gais!!! Selamat datang ke channel aku hehheehe. Harini aku nak review menu baru dari KFC iaitu KFC DOUBLE DOWN heheehehhee. SEDAPPPPPP. Aku harap korang enjoy video baru aku. maaf kalau tak sempurna aku baru lagi ni dalam dunia youtuber ni hehehehe.

Kalau korang nak tengok lagi video2 yang lain boleh lah checkout channel aku hehehee

kalau korang sudi followlah account media social saya hehehe

INSTAGRAM : @aimansshibb
TWITTER : @aimanshibli

SHOT ON : Huawei Nova 2i

EDIT : Apps FilmoraGO

Написать комментарий

RSS